Tortuguero dag 1

Een dikke vette regenbui, dat moet je toch wel meegemaakt hebben in Costa Rica. Laten wij nu net in het regenwoud door de modder aan het ploeteren zijn… heerlijk het ultieme buitengevoel :). Met wat rommelende wolken op de achtergrond wordt alles toch wat spannender!

We hebben een leuke dag gehad! Vanochtend zijn we om 6.30 vertrokken vanuit San Jose (een stad die het overslaan zeker waard is). Na een paar uur rijden zagen we het landschap veranderen van een drukke stad naar prachtig regenwoud. Het laatste stuk naar de lodge gingen we per boot, een heel avontuur.

Na de lunch zijn we met onze kaplaarzen een stuk regenwoud in gegaan. Nou en die laarzen waren niet voor niets. Het water kwam haast tot onze knieën. We hebben wat aapjes, een luiaard (op de foto) en prachtige natuur gespot.

Morgen gaan we verder het regenwoud in met de boot.

image

image

image

image

image

image

Eén gedachte over “Tortuguero dag 1”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *