Tortuguero dag 2 // Regen… regen… en heel veel regen!

Het leek me echt leuk om zo’n mega stort bui mee te maken 🙂  Maar ik heb de goden iets teveel gevraagd denk ik, want het is niet meer op gehouden met keihard regenen! Haha! Op een gegeven moment ben je het wel echt beu want alles is klam en nat maar een warme douche doet gelukkig wonderen!

Vandaag zijn we met een bootje het nationale park ingegaan. Toen we vertrokken was het droog dus het leek helemaal goed te komen. Eenmaal onderweg kwam het met bakken uit de lucht. Eric was zo vriendelijk om na de stortbui de boot leeg te scheppen maar hup toen viel de camera plons in de natte boot 🙁 waarschijnlijk is hij dood… we hopen nog op een wonder!

De natuur was wel erg mooi, hieronder wat foto’s van vóór het incident 😉

image

image

image

image

image

2 gedachten over “Tortuguero dag 2 // Regen… regen… en heel veel regen!”

  1. Vervelend al die nattigheid! Misschien kun je de camera een paar dagen in rijst leggen.
    Hopelijk geeft ie dan weer teken van leven.

    Mooie foto’s .Ziet er grappig uit met de OK jassen aan.
    Samen nog een fijne ,droge en avontuurlijke reis .

    Lieve groet Peter en Ans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *