Tortuguero dag 3 // Hop hop naar het droge

Na twee dagen in de plassen springen worden we vandaag weer naar het droge gebracht šŸ™‚ Eigenlijk hadden we nog graag schildpadden willen kijken die ’s avonds eieren leggen, maar door het weer hebben we het maar laten glippen. Misschien aan de westkust meer geluk.

De terug weg lijkt ook niet zonder slag of stoot te gaan… we moeten namelijk een omweg maken ivm een slechte weg. Geen probleem! Zal ietsje langer duren… Maar onderweg met de boot komen we in laag water terecht waardoor we vast komen te zitten. Onze ietwat ijdele gids springt met zijn schone lange broek in het water om de boot aan te duwen. Respect hoor :)! Na nog wat hobbels kunnen we weer verder.

Aangekomen in de haven, waar blijkt dat er aardig wat geld te verdienen valt in deze business gezien de hoeveelheid mensen, kunnen we verder met de bus. En ook de bus laat ons in de steek… hoe kan het ook anders šŸ™‚ een lekke band. Maar gelukkig draait onze gids ook hier zijn hand niet voor om, hahaa.

Na een lange dag konden we ’s avonds genieten in een leuk Cubaans restaurantje. De mojito’s waren hun specialiteit, hmmmm!

image
In de file omdat meerdere boten vast zaten
image
Het verwisselen van de band, helaas staat de gids hier niet op
image
Overheerlijke mojito's in het Cubaans restaurantje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *