Arenal dag 2

We hoopten dat het vannacht minder of minder hard zou regenen, maar dat viel mooi tegen… Het regende zo hard dat we elkaar niet eens konden verstaan. Weer een kort nachtje dus :-(. Morgen gaan we naar de kust, we hebben genoeg van alle regen! Op naar de zon :-)!!

Vandaag eerst nog river drift! Helaas…. door de alle regen van vannacht is de rivier niet veilig. Wat nu?! Raften kon ook niet meer (bleek ook gecanceld). Enige optie die over was, tokkelen langs de vulkaan…

Voor Eric teveel hoogte, dus die heeft foto’s gemaakt. Na een kort oefenlijntje roetsjte Karin als een volleerd tokkelaarster van de kilometerslange baan naar beneden.

Daarna zijn we naar de (gratis) hotsprings gegaan, naast het prijzige Tabacon resort. Na wat klimmen en klauteren zaten we in een heerlijk warm riviertje, midden in de natuur. Beter dan zo’n fancy resort, waar het water door aangelegde baden loopt. Heerlijk!!

Morgen gaan we naar het strand :-)!!

image

image

image

2 gedachten over “Arenal dag 2”

  1. Hoi vakantiegangers, wat een pech met het weer daar……………….maar tokkelen lijkt me heel leuk !! Altijd al willen doen… ha ha
    hopelijk nog een paar zonnige laatste dagen.. groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *